Ανασκόπηση του 2018 από ψηλά.

Χειριστής drone - Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

lipsi2Το 2018 ήταν ο πρώτος χρόνος, στους 12 μήνες του οποίου κατάφερα να φτιάξω τις σχέσεις μου με το Mavic Pro της DJI και να τραβήξω κάποια αξιοπρεπή εναέρια πλάνα στα νησιά που επισκεφτήκαμε. Τα πλάνα της Νισύρου τραβήχτηκαν το 2017, και υπάρχει σ' αυτά ένα πρόβλημα. "Χύνεται" ο... ορίζοντας. Ήταν τότε που στην περιοχή του ηφαιστείου ένα αδέσποτο τετράποδο ενοχλήθηκε από τον θόρυβο του drone, του επιτέθηκε τη στιγμή της προσγείωσης και ξεσυντόνισε τον ορίζοντα της κάμερας! Έδειξα πάντως ανοχή απέναντι στον εαυτό μου και συμπεριέλαβα τα πλάνα αυτά στην ανασκόπηση του 2018.

psaraΣτο βίντεο αυτό περιλαμβάνονται εναέρια πλάνα από τα νησιά του Άη Στράτη, των Αρκιών, του Μαραθιού, της Κιμώλου, της Λήμνου, της Μήλου, των Οινουσσών, της Νισύρου, της Τήλου, των Λειψών και της Χίου, ενώ υπάρχουν και μερικά επιλεκτικά πλάνα της Πέτρας, της Μήθυμνας και της Σκάλας Καλλονής από το νησί της Λέσβου. Το βίντεο ολοκληρώνεται με πλάνα της Παλαιάς Επιδαύρου, της Ερέτριας, του Ναυπλίου και του κάστρου της Καζάρμας, τα ερείπια του οποίου βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ Παλαιάς Επιδαύρου και Ναυπλίου.

skalaΕυχαριστώ τις ακτοπλοϊκές εταιρείες "ΑΝΕΚ LINES, "BLUE STAR FERRIES", "HELLENIC SEAWAYS" και "ZANTE FERRIES", γιατί χάρις στα δωρεάν εισιτήρια που μας παρείχαν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτά τα ταξίδια. Ελπίζουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και αυτόν τον χρόνο.