Μαγειρεύουμε μύδια σαγανάκι στο αυτοκινούμενο λίγα μέτρα απ' τις Κουκουναριές!

Κάμερα - Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Μαγείρισσα : Αννέτα Παπαδοπούλου.

mydiasaganaki3Τελικώς όλα τα όνειρα, ακόμη και τα πιο απίθανα, μπορούν κάποια μέρα να πραγματοποιηθούν. Αναλόγως βέβαια τα όνειρα που μπορεί να κάνει ο καθένας. Γιατί αν εγώ, επί παραδείγματι, ονειρευόμουν να γίνω αστροναύτης, είναι πλέον ή βέβαιον ότι το όνειρό μου αυτό θα έμενε ανεκπλήρωτο. Αν όμως έχετε το πεζό και γήϊνο όνειρο, όπως ας πούμε να φάτε μύδια σαγανάκι σε αυτοκινούμενο παραμονές Χριστουγέννων στις Κουκουναριές της Σκιάθου, ιδού πώς μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα.

 

mydiasaganaki4Αρκεί να σας δώσει η "Hellenic Seaways" τα εισιτήρια για το αυτοκινούμενο και δύο άτομα για τη Σκιάθο, να έχετε στο ψυγείο του αυτοκινούμενου μια χούφτα μύδια καθαρισμένα, λάδι, πράσινη πιπεριά, σάλτσα ντομάτας, φέτα, χονδρό αλάτι απ' τ' Αρμάθια, σκόρδο και μπούκοβο. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η καπετάνισσα.

mydiasaganaki2Το τραπέζι συμπληρώνεται με παντζάρια, κουνουπίδι, πολίτικη σαλάτα, σκορδόψωμο ψημένο στον φούρνο και τη σαμπάνια του χαμηλοσυνταξιούχου - λευκό κρασί με σόδα - που θα δώσει τον τόνο των εορταστικών ημερών.

Κοπιάστε και καλή μας όρεξη!

Ευχαριστούμε τη "HELLENIC SEAWAYS" που μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη χαρά ενός ακόμη όμορφου ταξιδιού.